Δευτέρα 21 Μαΐου 2018

Πένες με μίξ τυριών !!!!



Πένες με μίξ τυριών !! Τ Ε Λ Ε Ι Ο !!! Πανεύκολο !

Υλικά
1 πακέτο μακαρόνια πένες
λουκανικάκια κοκτέιλ  τουλάχιστον 8-9 μπορείτε να τα αντικαταστήσετε με μπέικον κομμένο μικρά κομματάκια [εγώ εδώ το έφτιαξα με λουκανικάκια πιο ελαφριά γεύση ]
1 κρέμα γάλακτος με λίγα λιπαρά,η ,μία μεγάλη κατά προτίμηση
μίξη τυριών [έχουν όλα τα σούπερ μάρκετ με 3 ευρώ και στο Carfour με 2 ευρώ χρειαζόμαστε 1και 1/2 κούπα
Αλλη 1 κούπα  τυρί ότι θέλουμε μαλακό  προσθέτουμε 1 κούπα τσαγιού ακόμα
αλάτι -πιπέρι
λίγη φέτα τριμμένη με το χέρι για ενδιάμεσα στο φαγητό
λίγο λάδι



Εκτέλεση
Βάζετε νερό στην κατσαρόλα βράζετε τις πένες τις σουρώνετε κι αφήστε τες να περιμένουν στο σουρωτήρι ,σε ένα τηγανάκι λίγο ελαιόλαδο και κομμένες ροδελίτσες τα λουκανικάκια τα ροδίζετε λίγο και ..στρώνετε σε ένα πυρέξ τα μισά μακαρόνια ρίχνετε τα μισά λουκανικακια τα μισά τυριά και λίγο λαδάκι από τα λουκανικακια ανακατεύετε καλά τα ισιώνετε και τρίβεται με το χέρι λίγη φέτα μετά ρίχνετε τα υπόλοιπα μακαρόνια ξανακάνουμε το ίδιο τα λουκανικάκια τα τυριά κ ανακατεύουμε με τρόπο μην μας χαλάσει η πρώτη στρώσει!!


Φέτα δεν βάζουμε άλλη μόνο στην μέση ,τελειώνουμε πασπαλίζοντας την επιφάνεια με τα τυριά που φροντίσαμε να κρατήσουμε και ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος  να πάει  παντού επάνω από τα τυριά κ ψήνουμε με προσοχή να λιώσουν τα τυριά κ να ροδίσει αυτό ήταν !!!
Κρέμα γάλακτος των 250 γραμ να είναι ,επίσης μπορούμε να αντικαταστήσουμε την κρέμα γάλακτος με 1 Νουνού εβαπορέ μεγάλο για πιο ελαφρύ --πιο καλά είναι με την κρέμα -είναι πολύ απλό κ πολύ εύκολο και φυσικά νοστιμότατο !! Καλή όρεξη!!

Από ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ