Υλικά
1 κομμάτι ψάρι φιλέτο Πέρκα ή για πιο οικονομικό Παγκάσιους και τα δύο είναι χωρίς κόκαλα
πατάτες --έβαλα 8 μεσαίες -μερίδες 3
1 πορτοκάλι τον χυμό
2 λεμόνια τον χυμό
1 μεγάλη κουταλιά σούπας μουστάρδα
αλάτι-πιπέρι
ελαιόλαδο
λίγο κουρκουμά
1 κρεμμύδι ξερό κομμένο σε ροδέλες
Το πλένουμε το τινάζουμε καλά και το τοποθετούμε στην μέση στο ταψί .
Κόβουμε τις πατάτες πάχους ένα πόντο σε ροδέλες και τις αραδιάζουμε γύρω από το ψάρι.
Αλατοπιπερώνουμε πατάτες και ψάρι από πάνω όπως τα έχουμε στο ταψί βάλει.
Κόβουμε και προσθέτουμε από πάνω το κρεμμύδι.
Τα ρίχνουμε από πάνω από το φαγητό ψάρι-πατάτες και κουνάμε το ταψάκι πέρα δώθε να πάει παντού.
Προσθέτουμε και 1 κουπάκι του καφέ νερό, και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς περίπου μία ώρα ανάλογα τον φούρνο να το δούμε να πάρει χρώμα και να δέσει το ζουμάκι του.
Από ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ